0 product(en)

Verzenden

Alle bestellingen worden bij ons zo spoedig mogelijk verwerkt.  Veel artikelen die een levertijd hebben van 1-3 werkdagen en die op werkdagen vóór 16.00 uur bij ons besteld zijn worden in de meeste gevallen de volgende dag thuisbezorgd.

 

Indien de levertijd langer is dan 2 weken krijg je een bericht van ons. Als wij vermoeden, om wat voor reden dan ook, niet binnen de in de algemene voorwaarden gestelde termijn van 30 dagen te kunnen leveren, nemen wij even persoonlijk contact met je op. Artikelen die op vrijdag in het weekend worden besteld zullen in principe op maandag of dinsdag bij je thuis aangeboden worden.

(DHL heeft geen zaterdag levering service voor particulieren)

 

 

Verpakking

Alle artikelen worden door ons altijd met de grootst mogelijke zorg ingepakt. Mocht je onverhoopt toch een pakket ontvangen dat beschadigd is dan horen we dit graag van u.

 

Bezorgen

Binnen Nederland wordt je bestelling thuisbezorgd door DHL. DHL streeft ernaar pakketten in Nederland binnen 24 uur te bezorgen. In de e-mail die je krijgt waarin staat dat het artikel is verzonden kun je tevens door middel van de track en trace code achterhalen waar het pakket zich bevind. Wanneer je niet thuis bent als de bezorger je pakket aan komt bieden, zal het  pakket de volgende dag nog een keer worden aangeboden of het pakket wordt bij de buren aangeboden(indien u dit van tevoren aangeeft). Je ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Mocht je die dag niet thuis zijn dan wordt je verzocht om uw pakket af te halen op het dichtstbijzijnde DHL servicepunt , of contact met ons opnemen zodat wij het pakket opnieuw kunnen laten aanbieden of voor een adres wijziging .

 

Tip 1: Je kunt ook uw bestelling laten afleveren op een ander adres. Dit kan goed van pas komen wanneer je overdag niet thuis ben. Je kunt dan bijvoorbeeld de bestelling laten afleveren op je werkadres.

 

Tip 2: Je kunt er voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze vestiging in Zwolle aan de A28. Hiermee bespaar je uiteraard verzendkosten en heb je de mogelijkheid een kijkje te nemen in onze winkel met motoren, één van de grootste motorkledingshops van Nederland . En je weet zeker dat niemand anders het artikel niet voor je neus weg koopt. Let op: wacht met afhalen tot je een bevestiging hebt gekregen dat je het artikel kan afhalen.

 

Waar is mijn pakket op dit moment?

U kunt uw pakket online volgen met de track en trace code in de e-mail die u krijgt nadat het pakket door ons verzonden is.

 

Het pakket is niet aangekomen. Wat nu?

Is het pakket na enkele dagen nog steeds niet bij je afgeleverd en ook niet afgeleverd bij de buren? En kun je het pakket met track en trace niet terugvinden? Dan verzoeken wij je in dit geval contact met onze klantenservice op te nemen zodat we het pakket kunnen opsporen. Stuur hiervoor een e-mail naar Sales@kalsbeek.com

 

Buitenland

Momenteel leveren wij alleen aan Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Luxemburg, Frankrijk en Groot Brittannië. Woont u in een ander land en wilt u toch iets bestellen neem dan even contact op om het artikel te bestellen. Verzendkosten dienen dan berekend te worden.  Buiten Nederland wordt uw bestelling thuisbezorgd door DHL. De levertijd is afhankelijk van het land waar de bestelling naartoe gezonden wordt.

 

 

 

Land

 

Bezorgtijd

 

België, Luxemburg  1-2 werkdagen langer

 

Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Denemarken 2-3 werkdagen langer