0 product(en)

Over Kalsbeek Motoren

PandKalsbeek Motoren, gevestigd in Zwolle, maakt een enorme groei door.

Wij hebben zo goed als nieuwe motoren staan. Hiernaast worden ook nieuwe motoren aangeboden ver onder de nieuwprijs. De meeste motoren hebben een lage kilometerstand. 
Alle motoren worden aangeboden met Bovag-checklist, 3 of 6 maanden garantie en een beurt. Kijk voor een actuele voorraad onder motoren. Ook is er een enorme voorraad motorkleding. Bijna alle topmerken worden gevoerd. Het is absoluut de best gesorteerde zaak van Europa. Er is keuze uit ruim 600 leren combi's en overalls. We hebben tevens een uitgebreide collectie dameskleding. Uw veiligheid is erg belangrijk, dus heeft u ook een goede helm nodig. De voorraad bestaat uit ruim 2000 helmen. Voor de wedstrijdsrijders die een door de KNMV goedgekeurde helm moeten hebben is de keuze erg groot. Natuurlijk kun je bij ons ook diverse motorlaarzen, handschoenen, textielkleding, (sport)dempers, nieuwe onderdelen en andere toebehoren voor op de motor vinden.

Als je de voorkant van het pand ziet zou je het niet zeggen, maar het vloeroppervlak is nu ruim 2000 m2 met een extra grote showroom. Ga kijken en overtuig jezelf!